ceturtdiena, 2013. gada 30. maijs

GMail: Sagrupēsim ienākošo pastu (atkal)

Meklējiet savus homēriskos smieklus. Ja nevar atrast homēriskos, der arī histēriskie. "The inbox has gone Google. Again." Google pašironija ir vietā - jā, ATKAL! Nepietika mums ar e-pastu grupēšanu pēc prioritātēm, nu jau ir jauna ideja, kā var grupēt e-pastus, un testēšana kā parasti notiks lauka apstākļos. Kas vēl dauza galvu pret galdu par jauno dizainu, meklējiet spilvenu - jūsu galva to var neizturēt.


Nu, labi, pagaidām vēl galvu nedauziet, jo mans e-pasts izskatās vēl pa vecam. Šo jauko iespēju varēšot arī izslēgt, un lietot klasisko izskatu. Bet, tātad, ideja - ir primārā ienākošo e-pastu pastkastīte, un tad ir citas: sociālo tīklu paziņojumi, komercpiedāvājumi, atjauninājumi un sazin kas vēl ienāks prātā GMail izstrādātājiem. Kopā tiek runāts par piecām, un varēšot pat izvēlēties kuras redzēt, un kuras nē. Epastus varēšot pārvilkt no vienas grupas uz otru, norādīt pie sūtītāja kurā grupā viņa sūtītos e-pastus tu gribi redzēt u.t.t. Vienvārdsakot, leiputrija. Tuvāko nedēļu laikā viss šis jaukums būs pieejams gan pārlūkā, gan arī telefonā.


1 komentārs:

  1. Nja, nepārtrauktās Gmaila interfeisa izmaiņas reāli besī. Esi pieradis pie vienas vietas kur var pārsūtīt vai atbildēt uz e-pastu, kā tas tiek pārvietots uz citu utt utjp

    AtbildētDzēst